3 tips til at spare op til et depositum

Det er ikke unormalt, at du i løbet af livet skal lægge et depositum et sted. Mange mennesker kommer faktisk ud for det flere gange. Det kan variere rigtig meget, hvor stort sådan et beløb er, men det kan også være forskelligt, hvad du skal bruge det til. De fleste vil nok tænke, at et depositum bruges ved overtagelsen af en lejlighed. Det er dog ikke altid tilfældet. Du kan også have brug for et depositum, hvis du for eksempel skal på en større og dyrere rejse. Generelt kan et depositum siges at være nødvendigt, hvis du skal betale noget af i rater, eller hvis du skal stille en sikkerhed som for eksempel ved en lejlighed. Men hvordan kan du få fat i pengene til et depositum?

Sådan finder du penge til et depositum

  • Hvis du har brug for et depositum her og nu, er det muligt at tage et minilån 30 dage. Det kan være en fin løsning, hvis du pludselig står i en uheldig situation. Det kan blandt andet være, at din nuværende lejlighed er blevet opsagt, og at du derfor forholdsvis hurtigt skal have fundet noget nyt og være ude af den gamle lejlighed.
  • Hvis du til gengæld har længere tid og på forhånd ved, at du senere får brug for nogle penge, kan du spare op selv. Det er en sikker måde at skaffe pengene på, men det er samtidig også en måde, der tager lidt længere tid. Derudover skal du have mulighed for at lægge penge til side hver måned. Her kan du prøve at kigge på, hvad du bruger dine penge på i hverdagen og se, om du eventuelt kan spare nogle steder. Det kan være, at du ikke behøver at købe nyt tøj hver dag, streame på 3 tjenester eller gå i byen hver weekend. Du kan også overveje at spare på de lange, varme bade og slukke alt lys og alle ting som TV og internet. På den måde står de ikke og tager strøm over natten, når du alligevel ikke bruge tingene.
  • Hvis ingen af de overstående bud virker, kan du også tænke over, om du har tid og overskud i hverdagen til at tage et ekstra job. Med et ekstra job vil du kunne lægge lidt penge til side hver måned, alt efter jobbets karakter og lønnen.