Flytte ind i din første lejlighed-kende alle omkostninger

Når du flytter en ny lejlighed, kan udlejer opkræve dig mere end den første måneds husleje. Før du underskriver lejekontrakten, gøre sikker på du forstår, præcis hvad du vil blive opkrævet, og få det skriftligt.
Depositum: Dette er mini landlord forsikring. Depositum er svarende til omkring en til to måneds husleje og kan omfatte alt fra en brækket vindue til farvede tæppe. I slutningen af din lejekontrakt, vil udlejeren foretager en inspektion og se, hvorvidt han eller hun skal bruge nogen af pengene på noget beskadiget ud over normalitet “slid” under dit ophold. Stat lov kan kun bruge sikkerhedsdepositum til tre formål: ubetalt husleje, skader og til at rense pletter eller nogen alt for beskidt område. Udlejeren kan ikke bruge det til at genfremstille lejlighed for at gøre det ser mere indbydende for de kommende lejere. (Det er ulovlig).
Rengøringsgebyr: Da udlejere ikke lovligt bruge dit depositum for grundlæggende rengøring formål, nogle af dem vælger at medtage et rengøringsgebyr i din leasingkontrakt.
Sidste måned i husleje: nogle udlejere bede for den sidste måned er leje på forhånd. Denne måde, hvis du bryder dit lejemål uden først at konsultere din udlejer, han eller hun har 30 dage til at finde en ny lejer, før han eller hun har brug for en anden leje betaling. Hvis du er en god lejer, og ikke bryde din lejekontrakt, vil så du spare dig selv for besværet med at skulle bekymre sig om samværet din sidste måned i husleje. (Dette kan være virkelig nyttige når du nødt til at beskæftige sig med alle omkostninger ved flytter ud!) I modsætning til depositum er denne afgift ikke refunderes.
Kæledyr depositum: Dette er en form for mini landlord forsikring typisk kører et eller andet sted omkring $300,00. Den kæledyr depositum bruges til at dække eventuelle slitage forårsaget af dit kæledyr. Nogle udlejere også beder om en pet gebyr en gang om måneden ($20-$50) til at dække omkostningerne og besværet med de dejlige pooper-scooping pligter. Lejers forsikring: du er ikke forpligtet til at få forsikring, men det er stærkt anbefales. Det er utroligt nemt for en usædvanlig karakter til at gå gennem komplekset ubemærket. Nye mennesker er ind og ud af huse hele tiden, så du ikke behøver den samme sikkerhed, som en boligejer. Med det i tankerne bør du investere i lejers forsikring som beskyttelse mod tyveri, vandskade og brand.
Parkering: Du kan ikke altid fange den primære parkeringsplads, og afhængigt af hvor din lejlighedskompleks er, kan det betyde parkering på gaden. Hvis du bor i bydelen arts i Downtown Dallas, skal du muligvis feed parkometer monster eller betale for en sikret parkeringsplads. Holde dette i tankerne, når du længes efter at kunstnerkvarteret loft.
Nogle stater sætte en grænse for indskud en udlejer kan bede om. For eksempel, i Californien indskud kan ikke tilføje op til mere end to måneder er leje. Tjek udlejer/lejer love at få scoopet om din tilstands begrænsninger.
Uanset hvor mange indskud og gebyrer udlejer beder dig for, Sørg for, disse er alle beskrevet i lejekontrakten. Hvis de ikke er, lave en liste over alle afgifterne, når de er betalt, så dato det og har ejeren underskrive det med dig. Opbevare en kopi af denne liste og give en til din udlejer til at undgå problemer i fremtiden.
Siden 1989 Dan The Roommate mand har hjulpet 1000-vis af mennesker finde gode bofæller.