Hemmeligheden bag et vellykket personligt budget – hold det enkelt

Vi ved alle, at vi skal lave et budget. Vi ved alle, at et budget er lån en plan. Vi ved alle, at uden en plan i livet, vil vi ikke lykkes.

Så hvorfor finder vi det så svært at lave et budget? Hvad er vores budgetterings problem?

Problemet for mange mennesker er, at de forsøger at gøre det for kompliceret. De går til boghandleren og købe alle de bøger, de kan på personlig budgettering. De køber den nyeste penge tracking software til deres computer. De tilmelder sig en af de mange on-line budgettering tjenester. Inden da har de brugt så meget tid på at forberede sig på at gøre et budget, at de ikke har tid til at gøre et budget!

Må ikke falde i den komplicerede budget fælde. Husk hemmeligheden til et vellykket budget er at holde det enkelt. Hvordan kan du holde dit budget simpelt? Tja, det er simpelt.

Start med et stykke papir eller et tomt regneark på computeren. Lav en kolonne, eller en side, for hver gang du bliver betalt. (Ja, du læste det korrekt. Du vil ikke have en kolonne for hver måned; du vil have en kolonne for hver lønkontrol). Hvis du bliver betalt hver uge, du vil have en kolonne for hver uge du får betalt. Og husk, vi ønsker at holde det enkelt, så du skal ikke sætte mere end en måneds værd af kolonner på en side.

Men vent, du siger. Jeg betaler kun min husleje en gang om måneden; Jeg kan ikke sætte min husleje på mit budget hver uge, kan jeg? Ja, det kan du godt. Vi holder det simpelt, så hvis du betaler $1.000 per måned i husleje, sætte $250 per uge på dit budget. Du kan endda bede din udlejer til at lade dig betale din husleje hver uge; Det ville være virkelig simpelt. Hvis du kun betaler husleje en gang om måneden, det er fint at. Hemmeligheden er, at i dit enkle budget, du er ved at afsætte husleje penge hver uge, så når husleje dag ankommer, pengene er allerede i banken.

Hvis du budgettet i løbet af ugen, og betale for ugen, dit liv vil være enkel. Du vil ikke være bekymret for, om du får husleje pengene i denne uge eller ej. du vil allerede have sat penge til side. Ingen stress, ingen bekymringer, fordi hemmeligheden til vellykket budgettering er at holde det simpelt!