Lykkedes at få en lille virksomhed lån

Arbejde med en bank for at få en lille virksomhed lån kan være en let eller svært proces, afhængigt af hvordan forberedte du er at mødes med långiver og diskutere din virksomheds situation og behov.
En af de førende årsager til virksomhedsfiasko er tilstrækkelig startkapital. Ironisk nok, selv om, långivere sjældent godkende lån anmodninger om de virksomheder, der har den største behov for en lille virksomhed lån. I stedet, långivere har tendens til at foretrække at tilbyde små virksomheder lån til de virksomheder, der har været i drift i to eller flere år.
Ifølge alle Business anslås det, at 95 procent af alle iværksættere åbnede deres virksomheder med kapital fra deres egne lommer, eller fra penge de lånte fra slægtninge, venner eller en anden person i deres samfund. Långivere vil se virksomhedsejere risikere deres egenkapital i business venture, og ofte kræver at business ejer eller ejere giver mindst 25 procent af den kapital, der er nødvendige for at starte en virksomhed, og i det mindste så meget equity i virksomheden, hvis virksomheden er en lready i eksistens. Simply erklærede, långivere ikke er så villige til at tage en risiko, når en virksomhedsejer ikke selv risikere deres egne penge i investeringen. Virksomheder med en historie demonstrerer succes i at betale deres regninger for to og et halvt til tre år vil have den nemmeste tid at få en lille virksomhed lån, fordi de har bevist deres evne til at opfylde finansielle forpligtelser.
Forbereder en lille virksomhed lån forslag
Når du forbereder at ansøge om en lille virksomhed lån, være parat til at se kendsgerningerne i øjnene, er imod dig, og bruge dem i din favør. Vedholdenhed er nødvendig, hvis du ønsker at lande en lille virksomhed lån. Långivere overholde visse kriterier for at afgøre, om den lille virksomhed lån er en klog investering til banken. Vigtigst, afgør banken, hvis den lille virksomhed lån forventes at være tilbagebetalt. Som med andre virksomheder, banker og andre långivere skal svare til deres investorer og aktionærer og ubetalte lån Vis ustabilitet i bank eller pengeinstitut.
Varer samlet i en lille virksomhed lån anmodning omfatter følgende:
-Beløb, efterspurgt i
-Sandsynligheden for erhvervslivet rentabilitet og demonstration af cash flow for at servicere en lille virksomhed lån
-Sikkerhedsstillelse, hvis nogen er ejet af virksomheden
-En rimelig balance mellem gæld og egenkapital
Kende din bankmand
Uanset om du har en start-up virksomhed eller en etableret virksomhed, er det første skridt i at opnå finansiering gennem en lille virksomhed lån at udvikle et forretningsforhold med din bankmand. Overveje at bede din bank manager at åbne en fil til din virksomhed og levere kvartalsvise eller årlige resultatopgørelser. Når din virksomhed har brug for finansiering, banken har allerede en fil og vil være mindst lidt fortrolig med din operationer. Når tid kommer til at gælde for en lille virksomhed lån, tilgang bankmand med en solid forretningsplan til at inspirere tillid til långivers i din virksomhed. Give oplysninger om virksomhedsdrift, marketingindsats, management evne og finansielle prognoser for tre år, samt en cash flow projektion og personlig balance demonstrerer værdighed af virksomheden.
For at bevise værdighed for en lille virksomhed lån, forberede ordentlig dokumentation. Holde dine kreditrapporter så rene som muligt. En långiver vil antage at du drive din virksomhed på samme måde som du administrerer din privatøkonomi. Jo lavere din kredit rating, jo slankere dine chancer er for at få en lille virksomhed lån.
Når de ansøger om en lille virksomhed lån, søge efter en långiver ved første nærmer bank eller banker som du i øjeblikket gør forretninger. Da du bliver nødt til at dele alle dine personlige og forretningsmæssige finansielle oplysninger, kan det være gavnligt at anvende med en finansiel institution, der allerede har denne oplysninger om fil og er måske bekendt med din profil og udgifter vaner. Hvis din kreditværdighed er høj, er ændringerne gode for at blive godkendt til den lille virksomhed lån.
Hvis du ikke er i stand til at arbejde med en bank eller kreditforening som du i øjeblikket gør forretninger, eller hvis du foretrækker ikke at arbejde med din bank eller kreditforening for din lille virksomhed lån, kigge efter en långiver, der ønsker din virksomhed. Søg i afsnittet business i din lokale aviser for finansiering specialtilbud på små virksomheder lån og andre lån. Disse långivere er aktivt på udkig efter folk har brug for små virksomheder lån, og processen med at opnå en lille virksomhed lån med disse typer af långivere kan være lettere og hurtigere. Derudover checke ind kreditforeninger. Fordi kreditforeninger en tendens til at være mindre finansielle institutioner, kan du muligvis tale direkte med en lån beslutningstager. Større banker og andre typer af store långivere kan have mere stive regler for små virksomheder lån, og de processer, de anvender kan være mere kompliceret for små virksomheder lån.
Hvis først du ikke lykkes
Hvis dit første forsøg på at opnå en lille virksomhed lån mislykkes, ikke blive afskrækket. Lille virksomhed lån er ofte ikke godkendt med den første långiver, at du nærmer dig, og være sikker på at ikke du er alene. Især hvis du har en nystartet virksomhed, godkende långivere ikke altid små virksomheder lån, selv i de mest ideelle situationer. Søg efter andre långivere, eller blive ressourcestærke og undersøge andre kilder for lån i stedet for en lille virksomhed lån, herunder friværdi og personlige lån, som begge kan bruges til forretningsformål.