Skriver et godt CV, del 1

Brug for en stor CV til jord at store job kommer op? Vi vil lære at skabe en iøjnefaldende CV, ved hjælp af Microsoft Word.
Først skal du nødt til at indsamle alle de oplysninger, du skal udfylde dit CV (datoer af beskæftigelse, uddannelse går…).
Lad os gå til “start”–‘programmer’–‘Microsoft Word’. Når siden åbnes, Begynd, hvor markøren er inddækning og type i ‘Resume’. Springe et par linjer, ved at trykke på tasten ‘enter’.
Type i ‘Personlige oplysninger’. Give dit navn, fuldstændig adresse, telefon og fax nummer (hvis du har en fax #). Springe et par flere linjer.
Type i “Beskæftigelse”. Begynder med dit sidste job og en liste over datoerne (fra – til) af hvert job, ramt af tabulatortasten, og indtast din jobtitel. Tryk på ‘Enter’ og skriv detaljer om dine opgaver.
Springe et par flere linjer og skrive i ‘Uddannelse’. Komplet dette afsnit som vi gjorde for “Beskæftigelse”, kun give de datoer du deltog i skolen og emnet studerede.
Springe et par flere linjer og skrive i “computerfærdigheder”. Fortæl dem hvilken type computerfærdigheder du har (dvs–PC eller Mac, hvor lang tid du har arbejdet med computere og andre oplysninger om computere, som du mener, de bør vide).
Springe et par flere linjer og skrive i “Hobbyer og interesser”. Fortæl dem hvad du er interesseret i og hvad du nyder at gøre i løbet af din tid væk fra arbejdet.
Tjek dit CV for eventuelle stavefejl, ved at gå til menuen’ funktioner’ og vælg “Stavekontrol og grammatik”, eller bruge F7 på tastaturet til at opdrage stave- og grammatikkontrol.
Lad os stil vores CV ved at markere titlen og klikke på knappen ‘Center’ på værktøjslinjen. Gå til menuen’ Format’ og vælg ‘Font’. Vælge den stil og størrelse af din ‘skrifttype’. Du kan ‘Se’ stil og størrelse, i preview-vinduet. Når du har det wy du ønsker det, skal du klikke på ‘ok’.
At fik ‘redde’ dit CV, til ‘Gem Toolbar Button’. Giv dit CV et navn, ‘My Resume’. Klik på ‘Gem’. Jeg foreslår, at du gemmer den i mappen Business brevpapir vi set-up for vores brevpapir og visitkort.
Du kan også bruge guiden’ til at fuldføre dit CV. Dette kan være en god idé for den første (så du får IDE). Du får guiden, når du først åbner op Terms værker. Lige Dobbeltklik på ‘Resume’ og følg instruktionerne.